• 1400/10/01 - 14:47
۱۹ استارت آپ برتر آموزش پزشکی

20299.mp3 ۱۹ استارت آپ برتر آموزش پزشکی

Touch Surgery
Touch Surgery یک شبیه‌ساز جراحی موبایل تعاملی است که شما را گام به گام در هر قسمت از یک عمل و هر تصمیمی که در طول مسیر گرفته می‌شود راهنمایی می‌کند.

Amboss
کشور: آلمان | بودجه: ۳۵ میلیون یورو
Amboss با در دسترس قرار دادن دانش پزشکی در سطح جهانی، مراقبت های بهداشتی را بهبود می بخشد.

Figure ۱
کشور: کانادا | بودجه: ۲۷.۲ میلیون دلار
موارد پزشکی قانع کننده را کشف کنید. جامعه جهانی بر آموزش و همکاری متمرکز شده است. مورد استفاده بیش از ۵۰۰۰۰۰ متخصص و فراگیر. ابزارهای داخلی برای حفظ حریم خصوصی بیمار

Firsthand
کشور: آمریکا
از سال ۱۹۹۵، Firsthand برنامه های کاربردی واقعیت مجازی تعاملی را برای آموزش، تجارت، پژوهش و درمان ایجاد کرده است. خدمات شامل طراحی خلاقانه، توسعه اپلیکیشن، نمایشگرهای همه جانبه و سیستم‌های سخت‌افزار VR سفارشی‌سازی شده است.

Health Scholars
کشور: آمریکا | بودجه: ۱۷ میلیون دلار
Health Scholars روش ارائه آموزش و آموزش بالینی را تغییر می دهد.

Medical Realities
کشور: انگلستان
Medical Realities یک گروه نوآورانه ارائه کننده محصولات آموزشی پزشکی، متخصص در واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و بازی های جدی است. Medical Realities می‌تواند هزینه‌های آموزش را کاهش دهند، به مخاطبان بیشتری دست یابند و محیط یادگیری کاملاً ایمن را برای دانشجویان پزشکی فراهم کنند.

HITLab
کشور: آمریکا | بودجه: ۵ میلیون دلار
آزمایشگاه فناوری رابط انسانی (HITLab) یک آزمایشگاه تحقیق و توسعه چند رشته‌ای است که کار آن حول فناوری رابط انسانی متمرکز است.

Embodied Labs
کشور: آمریکا | بودجه: ۴.۳ میلیون دلار
Embodied Labs یک پلت فرم آموزشی همه جانبه است که نتایج را در آموزش، آگاهی و حمایت خانواده و مراقب بهبود می بخشد.

Clinician Nexus
کشور: آمریکا | بودجه: ۲.۳ میلیون دلار
Clinician Nexus سیستم‌های بهداشتی، مدارس و فراگیران را با یک پلتفرم شفاف و مردم محور ارائه می‌کند که مدیریت چرخش بالینی بهتر را از ابتدا تا انتها تسهیل می‌کند.

Mir Vracha
کشور: روسیه | بودجه: ۱.۴ میلیون دلار
MirVracha.ru یک پورتال اینترنتی برای پزشکان و دانشجویان پزشکی است. MirVracha همچنین دارای یک پورتال اختصاصی برای بیماری های نادر به نام Orphamir.ru است.

Yesil Science
کشور: ترکیه | بودجه: ۳۰۰ هزار دلار
Yesil Science راه‌حل‌هایی را برای کاربردهای مصنوعی هوش مصنوعی و فناوری‌های بصری دیجیتال برای مؤسسات علمی و صنعتی، توسعه می‌دهد.

Simx VR
کشور: آمریکا
نرم‌افزار SimX مانکن‌های شبیه‌سازی شده فیزیکی را با یک بیمار مجازی سه‌بعدی قابل شخصی‌سازی، با کیفیت بالا که می‌تواند در هر جایی پخش شود، جایگزین می‌کند.

Virti
کشور: انگلستان
برنده جایزه آموزش همهج انبه تعاملی برای مراقبت های بهداشتی و فراتر از آن

Interactive Health International
کشور: کانادا | بودجه: ۱۶۶۷ میلیون دلار
Interactive Health International پلت فرم آموزش پزشکی تعاملی - CyberPatient را برای متخصصان سلامت ایجاد می کند.

Medigrad
کشور: هند
MediGrad یک پلت فرم یادگیری آنلاین متمرکز بر مراقبت های بهداشتی است که دوره های تخصصی در تخصص های مختلف را با تمرکز بر شکستن موانع مرزی و رسیدن به جایی که شدیداً به آن نیاز است ارائه می دهد.

DrugCard
کشور: آمریکا
 DrugCard  پلت فرم نظارت بر ادبیات پزشکی خودکار را فراهم می کند.

Learnroll
کشور: آمریکا
راه حل های Classimmerse - AR & VR  برای آموزش و یادگیری. Classimmerse VR در Oculus GO –  که یک کتابخانه VR مبتنی بر S.T.E.M است در دسترس میباشد.

Meduo
کشور: آفریقا
Meduo یک پلتفرم آموزش الکترونیکی است که دوره های آموزشی بسیاری را در زمینه پزشکی با تخصص های مختلف ارائه می دهد.

EmergiSim
کشور: استرالیا
EmergiSim در حال توسعه فناوری VR برای اولین پاسخ دهندگان است تا بتوانند برای موقعیت های اضطراری پر استرس آموزش ببینند و آماده شوند.

منبع

• گروه خبری : اخبار,اطلاعیه